Evenementen

Sfeervolle wijnbar op locatie

de wijnbar
Een jaar of 15 geleden ben ik in Italië al een keer bij een Vespa dealer binnengelopen voor een Vespacar. Leek mij een heerlijke manier om door Amsterdam te rijden maar het is destijds toch bij een fiets gebleven.

De droom voor een eigen wijnbar bestond al langer. Fijn om deze 2 nu te combineren!

Met deze mobiele wijnbar kan ik overal in Amsterdam biologische wijnen schenken; op bruiloften, bedrijfsborrels & buurtfeesten of op een evenement wat we samen nog gaan bedenken.

De Vespacar is helemaal zelfvoorzienend. Stroom, koelkast en zelfs een wasbak met stromend water zijn aanwezig waardoor deze nagenoeg overal kan staan. Aangezien dit elektrisch aangedreven wagentje, ingeklapt, maar 1,13 breed is zijn de meeste binnen locaties geen enkel probleem.

De wijnen komen van verschillende biologische wijnboeren uit Europa. Er is meer dan voldoende keus uit diverse bubbels, rosé, witte & rode wijnen.

Uiteraard kunnen we de wijnen afstemmen op het seizoen, de sfeer van de avond, de identiteit van het bedrijf of de smaak van de gastheer. Er liggen ook altijd wel een paar speciale flesjes onderin de bar voor een bijzonder moment.

Het lijkt mij gezellig om onder het genot van een mooi glas wijn verhalen te delen en verrassende wijnen te proeven. Daarbij een presentatie geven, samen een huiswijn selecteren of korte verhalen vertellen aan een groep, of 1 op 1, kan natuurlijk ook. We maken er samen een mooi evenement van. Mocht je meer willen weten over de mobiele wijnbar, bel me dan even of laat een berichtje achter.